Extract BIO de papadie, 1000 ml

Herrens Mark
119,00 Lei

Extractul BIO de papadie este extras din flori, frunze și rădăcini presate la rece. Extractul este produs prin metoda fermentării acidului lactic, ceea ce înseamnă că nutrienții bogați ai păpădiei pot fi mai ușor asimilați și digerați.

Momentan indisponibil

Durata de livrare: 24 de ore

Cod Produs: HM01 Ai nevoie de ajutor? 0742.133.266
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Extract BIO de papadie, 1000 ml

Potrivit istoriei, păpădia – Taraxacum officinale – a fost folosită și recunoscută ca o plantă medicinală importantă.
Extractul BIO de papadie este extras din flori, frunze și rădăcini presate la rece. Extractul este produs prin metoda fermentării acidului lactic, ceea ce înseamnă că nutrienții bogați ai păpădiei pot fi mai ușor asimilați și digerați. Produsul este comercializat nepasteurizat și conține culturi bacteriene active din acid lactic. Nu conține alcool sau alți conservanți.

Păpădie de la Herrens Mark - Producția de extract BIO de păpădie are loc încă din 1965 la ferma unei familii din Herrens Mark, Danemarca.
Cât privește cultivarea, recoltarea și producția în sine a extractului de păpădie, toate se fac natural, cât mai aproape de ciclurile naturii.

Cu privire la natură -  Producția extractului BIO de păpădie – creșterea, recoltarea și procesarea – se produce cât mai aproape posibil de ciclurile naturii. Semințele noi de păpădie sunt semănate în timpul primăverii, iar un an mai târziu sunt gata de recoltare. Florile aurii și frunzele sunt recoltate în primăvară, atunci când nutrienții sunt la cel mai ridicat nivel. Similar, rădăcinile sunt recoltate în toamnă, când cel mai înalt nivel de substanțe amare sunt prezente. În timpul producerii extractului de păpădie de la Herrens Mark, procesul de fermentare conservă și rafinează produsul finit.

Doze zilnice recomandate -  30-60ml. A se vedea manualul de doză atașat.

Depozitare - Se poate păstra la 5 grade până la 8 luni deschis sau nedeschis. Iar la 20 de grade până la 5 luni deschis sau nedeschis. Este recomandat ca extractul să se agite regulat.

Conținut net - 1 litru, echivalent cu 30 ml pe zi timp de 3-4 săptămăni. Dozatorul și instrucțiunile sunt incluse.
Recomandări - A nu se depăși doza zilnică recomandată. A se țin departe de copii mici și se administreaza numai după consultarea unui medic în cazul copiilor sub 1 an. Un supliment alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat.

Valori nutriționale pentru 100g:
Energie 60kj/15kcal
Proteine 0-1g
Carbohidrați 1.5g
Zaharuri 0g
Grăsimi 0-1g
Acid gras 0-1g
Sare 0-1g

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!