Extract BIO de Trifoi Rosu – cu plante atent selectate, 1000ml

Herrens Mark
119,00 Lei

Trifoiul roșu de la Herrens Mark este crescut și produs la o fermă organică din Danemarca. Pe plantație se găsesc plante proaspete din care se produce suplimente și extracte de calitate superioară. Herren Mark are o experiență de peste 50 de ani în producerea extractelor pe bază de plante, unde se mănuiesc pas cu pas pe tot parcursul procesului – de la sămânță la ambalare – la ferma proprie.

Momentan indisponibil

Durata de livrare: 24 de ore

Cod Produs: HM02 Ai nevoie de ajutor? 0742.133.266
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Extract BIO de Trifoi Rosu – cu plante atent selectate 1000ml

Beneficii studiate - Într-un studiu științific la care au participat 62 de femei în anul 2012, extractul natural de Trifoi Roșu de la Herrens Mark a confirmat un rezultat pozitiv. Femeile au avut o reducere de 28% a bufeurilor și de 32% la secrețiile de sudoare. În plus, studiile au arătat faptul că consumul extractului natural de Trifoi Roșu are un efect pozitiv în menținerea densității osoase din șira spinării. Un alt studiu științific este în curs de desfășurare și se referă la posibilitatea extractului dea preveni instalarea osteoporozei. 

Trifoiul roșu – Trifolium pratense - Trifoiul roșu este nativ Orientului Mijlociu și crește la 40-50 cm. Este bine cunoscut pentru conținutul său de fitoestrogen (izoflavone), care sunt substanțe similare cu estrogenul. Izoflavonele poate ajuta la echilibrarea estrogenului care apare în perioada și după menopauză. Herrens Mark folosește specii atent alese de trifoi roșu, care au un conținut mai ridicat de fitoestrogen.
Trifoi roșu de la Herrens Mark - Trifoiul roșu de la Herrens Mark este crescut și produs la o fermă organică din Danemarca. Pe plantație se găsesc plante proaspete din care se produce suplimente și extracte de calitate superioară. Herren Mark are o experiență de peste 50 de ani în producerea extractelor pe bază de plante, unde se mănuiesc pas cu pas pe tot parcursul procesului – de la sămânță la ambalare – la ferma proprie.
Extractul BIO de trifoi roșu este un supliment dietetic natural și este produs folosind procesul de fermentare a acidului lactic, ceea ce înseamnă că fitoestrogenul din trifoiul roșu se poate asimila și digera mai ușor. Herren Mark având un patent asupra întregului proces, făcându-l singurul de acest fel. Extractul este vândut nepasteurizat și conține culturi bacteriene active din acid lactic. Nu conține alcool sau alți conservanți.
Conține extracte din mentă, elixir din lămâie, salvie și păpădie pentru fiecare lot. Acestă gamă a fost aleasă de specialiști renumiți și produs în special pentru femei în timpul și după menopauză.
Doze zilnice recomandate - 120 ml pe zi. Până la 2-3 săptămăni sau până când simțiți o remediere: 60-120 ml pe zi ( ținând cont de nevoile personale). Este recomandat să împărțiți dozele, luând una de dimineață și una seara.
Depozitare -Se poate păstra la 5 grade până la 8 luni deschis sau nedeschis. Iar la 20 de grade până la 5 luni deschis sau nedeschis.
A se agita bine înainte de utilizare.
Conținut - 1 Litru. Dozatorul și instrucțiunile sunt inscluse.
Recomandări ale extractului de trifoi roșu - A nu se depăși doza zilnică recomandată. Extractul se ține departe de copii mici și se folosește numai după consultarea unui medic în cazul copiilor sub 1 an. Acest extract nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat.

Valori nutriționale pentru 100g
Energie 80kj/20kcal
Proteine 0-1g
Carbohidrați 2.5g
Zaharuri 0g
Grăsimi 0-1g
Acid gras 0-1g
Sare 0-1g

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!