Combinarea alimentelor. Digestia, Steve Meyerowitz

Carti
38,21 Lei

Digestia ta te energizează şi te hrăneşte? Sau ai o digestie şi o eliminare care îţi provoacă stres, te devitalizează şi îţi scurtează viaţa? Această carte ghid te îndrumă pas cu pas prin procesul care te ajută să scapi de indigestie şi să-ţi hrăneşti mai bine organismul cu alimentele pe care le consumi.

Momentan indisponibil

Durata de livrare: 24 de ore

Cod Produs: CRT18 Ai nevoie de ajutor? 0742.133.266
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Combinarea alimentelor. Digestia - Steve Meyerowitz


Digestia ta te energizează şi te hrăneşte? Sau ai o digestie şi o eliminare care îţi provoacă stres, te devitalizează şi îţi scurtează viaţa? Această carte ghid te îndrumă pas cu pas prin procesul care te ajută să scapi de indigestie şi să-ţi hrăneşti mai bine organismul cu alimentele pe care le consumi.
Întreg scenariul vieţii noastre se reflectă în eficienţa stomacului nostru. Digestia nu reprezintă doar ingerarea şi eliminarea mâncării. Ea constă în absorbţia şi asimilarea nutrienţilor pentru a crea şi a repara celulele şi în hrănirea corpului „ca întreg”.
Dieta noastră modernă, cu toate alimentele procesate, gătite, conservate, preparate la microunde şi cu toate ingredientele artificiale pe care le conţine necesită un regim alimentar pe care vieţile noastre sedentare cu greu îl pot duce la îndeplinire. Flatulenţa nu este singura consecinţă. Noi plătim pentru indigestia noastră sacrificând ceva din acuitatea mentală, din imunitate, din energie şi din longevitate. Fiecare stres provocat sistemului digestiv şi excretor ne secătuieşte nivelul energetic zilnic şi constituie o ameninţare pe termen lung pentru sănătatea noastră. Prin însuşirea câtorva concepte simple şi prin eliminarea proastelor obiceiuri, ne putem îmbunătăţi eficienţa digestivă si putem culege roadele unei energii crescute şi a unei sănătăţi robuste.
„Fiind o persoană care ştie foarte bine cât de dăunătoare pot fi zaharul şi drojdiile pentru sistemul digestiv, sunt încântat de noua carte a lui Steve Meyerowitz.
Acesta a adunat la un loc sugestiile cele mai sensibile şi cel mai uşor de urmat pentru o mai bună digestie, aşa cum de mult nu am mai vazut.”

William G. Crook, medic
„Timp de doi ani, această carte mi-a fost ca o biblie. M-a ajutat cu adevarat!!!”
Rita Rovner, Baltimore, medic
„De când mă ştiu, am suferit de gaze şi indigestie. Am fost la numeroşi doctori şi am cheltuit o avere pe analize.
Dna Alice Angelos, New York
Cu ajutorul acestei cărţi extraordinare am reuşit să fac mult mai multe progrese decât în toţi acei

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!