Enzima miracol, Hiromi Shinya

Carti
31,67 Lei

Doctorul Hiromi Shinya este inventatorul chirurgiei colonoscopice, contribuind şi la proiectarea instrumentului folosit în acest tip de operaţii. Printre cele peste 300 000 de persoane tratate de el, s-au numărat preşedinţi de ţări, prim-miniştri, staruri de film, muzicieni celebri. 

Momentan indisponibil

Durata de livrare: 24 de ore

Cod Produs: CRT100376 Ai nevoie de ajutor? 0742.133.266
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Enzima miracol, Hiromi Shinya


Cartea de faţă prezintă teoria Dr. Hiromi Shinya privind enzima sursă.
În esenţă, el identifică o enzimă precursoare pe care organismul o transformă în enzimele specifice necesare pentru a susţine, menţine sau repara corpul şi funcţiile sale. Adevăratul mesaj al cărţii este: stilul de viaţă este fundamental pentru sănătate
DR. SHINYA, gastroenterolog de renume mondial, şi-a petrecut viaţa efectuând cercetări empirice pe subiectul digestiei umane. A produs o revoluţie în medicină descoperind enzima fundamentală miraculoasă. În cartea de faţă autorul ne explică pe larg cum funcţionează enzimele şi cum sunt acestea afectate ca urmare a unui stil de viaţă necorespunzător.
Ne este perfect la îndemână să fim plini de viaţă şi sănătoşi, de îndată ce înţelegem care este cheia codului vieţii, şi anume, factorul enzimatic.

Citind cartea de faţă, vei afla:
· Cum să arăţi mai tânăr şi să întârzii îmbătrânirea
· Cum să-ţi întăreşti sistemul natural de apărare al organismului
· Cum să ajungi sănătos la 100 de ani

Concepţii greşite legate de multe tendinţe alimentare
· De ce consumul de lactate poate provoca osteoporoză
· Relaţia inseparabilă dintre corpul omenesc şi pământ
· Cum activează dragostea sistemul imunitar.

Doctorul Hiromi Shinya este inventatorul chirurgiei colonoscopice, contribuind şi la proiectarea instrumentului folosit în acest tip de operaţii. Printre cele peste 300 000 de persoane tratate de el, s-au numărat preşedinţi de ţări, prim-miniştri, staruri de film, muzicieni celebri. În prezent, este profesor de chirurgie la Colegiul de Medicină Albert Einstein din New York şi şeful Unităţii de Chirurgie Endoscopică de la Centrul Medical Beth Israel.
Fragment: Stilul sănătos de viaţă pe care îl discut în cartea de faţă constă în sugestii pe care le-am făcut pacienţilor de-a lungul anilor. Mulţi dintre pacienţii mei bolnavi au fost vindecaţi ca urmare a adoptării acestor practici, pe care vi le voi prezenta aici. Fiţi totuşi pregătiţi pentru o surpriză, pentru că unele sugestii vor fi în totală contradicţie cu ceea ce se crede la ora actuală despre sănătate şi alimentaţie.
Vă asigur că tot ce este prezentat în cartea de faţă a fost verificat. Pacienţii au primit aceste recomandări numai după ce am verificat că este un stil de viaţă sigur – şi am avut rezultate remarcabile.
Eu însumi urmez acest stil sănătos de viaţă. În toţi anii în care am practicat medicina, nu am fost bolnav nici măcar o dată. Prima şi ultima oară când am primit orice tratament medical prescris de un doctor, a fost la vârsta de 19 ani, când am avut gripă.
Acum, trecut de şaptezeci de ani, încă lucrez în instituţii medicale, atât în Statele Unite, cât şi în Japonia. Deşi medicina este o meserie extrem de solicitantă, atât fizic, cât şi psihic, am fost capabil să-mi menţin sănătatea practicând zilnic stilul de viaţă sănătos descris în cartea de faţă.
Dată fiind experienţa personală a efectelor pozitive ale stilului meu de viaţă, mi-am determinat pacienţii să îl practice şi ei. Iar influenţa lui asupra pacienţilor mei a fost excelentă, depăşind cu mult propriile mele rezultate.
De exemplu, după ce mi-am antrenat pacienţii să înţeleagă şi să urmeze stilul acesta de viaţă, am observat că rata de revenire a cancerului a scăzut la zero.
Medicina modernă este practicată adesea de parcă organismul ar fi o maşină compusă din părţi independente, însă corpul uman este o entitate unică, în care toate părţile sunt interdependente.
De pildă, efectele unei singure carii netratate se vor răspândi în tot corpul. In mod similar, hrana care nu a fost mestecată suficient de bine va solicita în plus stomacul şi intestinele, producând indigestii, blocând absorbţia de nutrienţi esenţiali şi creând astfel o mulţime de probleme peste tot prin organism. O problemă mică poate să pară irelevantă la prima vedere, dar nu rareori se întâmplă ca probleme mici să conducă la boli foarte grave.
Ne menţinem sănătatea prin diverse activităţi pe care le efectuăm în mod normal în viaţa cotidiană – mâncăm, bem, facem exerciţiu fizic, ne odihnim, dormim, ne menţinem într-o stare sufletească sănătoasă. Dacă survine vreo problemă în vreunul din aceste domenii, ea va afecta întregul corp.
Dată fiind interconexiunea complexă din interiorul organismului uman, cred că enzimele-sursă au sarcina de a menţine homeostaza – adică echilibrul necesar pentru o viaţă sănătoasă.
Din nefericire, societate a modernă abundă în factori care ne consumă preţioasele enzime. Alcoolul, tutunul, drogurile, aditivii alimentari, chimicalele din agricultură, poluare a mediului, undele electromagnetice şi stresul emoţional sunt doar o parte din factorii care epuizează această enzimă. Pentru a ne menţine o sănătate bună, în societatea contemporană, este esenţial să înţelegem mecanismul propriului nostru corp şi să ne impunem prin exerciţiu dorinţa de a ne apăra sănătatea.
Din fericire, nu este deloc greu să o facem. îndată ce am înţeles limpede ce epuizează enzimele-sursă şi cum pot fi suplimentate acestea, un simplu efort zilnic va fi suficient pentru a trăi tot restul vieţii noastre fără a ne mai îmbolnăvi vreodată.
Aş sugera înlocuirea vechii zicale „mâncaţi, beţi şi veseliţi-vă, pentru că mâine veţi muri” cu „mănâncă şi bea cu înţelepciune, ca să trăieşti vesel, şi azi, şi mâine”. Şi doresc, în această carte, să vă arăt cum se face.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!