Hrana pentru viata – miracolul vindecarii prin alimentatie si puterea mintii, Dr. Daniel Menrath

Carti
38,21 Lei

Milioane de oameni din întreaga lume, urmând modul de hrănire prezentat în această lucrare, au constatat cu uimire că sănătatea le revine în organism doar respectând calea simplă a naturii. 

Momentan indisponibil

Durata de livrare: 24 de ore

Cod Produs: CRT16 Ai nevoie de ajutor? 0742.133.266
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Hrana pentru viata – miracolul vindecarii prin alimentatie si puterea mintii, Dr. Daniel Menrath

Programul de sănătate al Dr. Menrath, o excelentă carte de nutriţie
Milioane de oameni din întreaga lume, urmând modul de hrănire prezentat în această lucrare, au constatat cu uimire că sănătatea le revine în organism doar respectând calea simplă a naturii. În proporţie de 100% sănătatea acestora s-a îmbunătăţit vizibil, iar în 85% din cazuri au apărut vindecări spectaculoase. Acesta este un program de îmbunătăţire a sănătăţii, un pas spre o viaţă mai productivă şi o cale sigură de reglare în plus sau în minus a greutăţii. Se va constata o creştere a energiei interne şi dispariţia simptomelor unor boli. Conform studiilor de nutriţie actuale, s-a constatat că nu contează ce ai în farfurie, ci ceea ce corpul tău poate folosi din ceea ce mănânci…
Mâncărurile trebuie digerate pentru a putea fi folosite de organism. Alimentele nedigerate sunt dificil de eliminat şi tocmai de aici rezultă o creştere a greutăţii şi a toxicităţii în corp.
Important este nu numai ce mâncaţi, dar şi când mâncaţi şi în ce combinaţii. Reducerea greutăţii, sigură şi permanentă, este direct legată de cantitatea de energie pe care o aveţi la dispoziţie şi de folosirea eficientă a acesteia pentru a elimina reziduurile (greutatea excesivă) din corpul dumneavoastră.
Dacă aveţi probleme cu greutatea, nu există nici o îndoială că mâncarea introdusă în corp este cauza, deoarece:
- există o întreagă categorie de substanţe care au un efect mult mai intens decât medicamentele – acestea sunt alimentele
- oamenii se îmbolnăvesc, în general, din cauza alimentelor consumate sau, dimpotrivă, neconsumate
- dintre factorii de mediu, biologici, de comportament, poluare şi stres care influenţează sănătatea, cel mai important este mâncarea
- două dintre cele mai răspândite boli – cele de inimă şi cancerul – ar putea fi reduse spectaculos prin corectarea regimului alimentar
- autosugestia este foarte importantă. Trebuie să credeţi că puteţi realiza acest program. Aveţi încredere în dumneavoastră! Puteţi să vă schimbaţi corpul şi să vă însănătoşiţi, schimbându-vă modul în care gândiţi despre el.
- ca să fiţi sănătos, trebuie să începeţi să credeţi că sunteţi sănătos.
- fiecare celulă a corpului dumneavoastră este înzestrată cu o inteligenţă incredibilă, care aşteaptă instrucţiuni pozitive.
Medicul nu trebuie să aibă decât foarte rar atitudini autoritare. Un medic ajută pur şi simplu. El este lângă pacient doar pentru a-i arăta calea. Şi această cale nu trebuie indicată aplicând un sistem rigid. Calea trebuie aleasă în funcţie de fiecare individ în parte. Un medic te ascultă, te observă, te învăluie cu dragostea sa şi te ajută să devii sănătos. - Iată crezul dr. Daniel Menrath, transpus în această lucrare care îţi poate aduce multe beneficii.
DESPRE AUTOR: Dr. Daniel Menrath este specialist naturopat în oncologie (Beijing, Chungking) şi are competenţe internaţionale în biomedicină (medicina mediului, medicină de întreţinere, medicină nutriţională), medicină comportamentală (medicină psihologică, imunologie fizico-neurologică, relaxare şi control voluntar), medicină biomoleculară, medicină botanică, medicina energiei, etno-medicină, medicină homeopată. Are pregătire universitară în medicină tradiţională chineză şi asiatică, fiind absolvent al Universităţii de Medicină Tradiţională Chineză din Nanjing. A fost medic rezident în diverse spitale din China şi Tibet, Maroc şi India, la Sagar, Jabalpur, Poona şi Dharmasala.

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!