Marele dicţionar al bolilor şi afecţiunilor, Jaques Martel

Carti
68,00 Lei

Acesta este un dicţionar complet, revizuit, al bolilor şi al afecţiunilor aflate în strânsă legătură cu conflictele generate de gânduri, sentimente şi emoţii.

Momentan indisponibil

Durata de livrare: 24 de ore

Cod Produs: CRT31 Ai nevoie de ajutor? 0742.133.266
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Marele dicţionar al bolilor şi afecţiunilor, Jaques Martel

Cauzele subtile ale îmbolnăvirii

Descriere
Informaţiile acestei lucrări au scopul de a facilita înţelegerea simbolică, realizată de creier, care ne ajută să conştientizăm conflictul ce generează o anumită boală. Toate acestea, pentru a parcurge mai bine etapele de acceptare şi de integrare, condiţii prealabile şi necesare vindecării.
Acest dicţionar este un instrument pentru deschiderea conştiinţei şi pentru studiu, nu doar pentru sine, ci şi pentru familie sau pentru cei din jurul nostru, constituind de asemenea o cale complementară oricărui demers terapeutic, fie medical tradiţional, fie de medicină alternativă.
Cartea poate fi un instrument de înţelegere, de investigare şi de transformare, pentru a ne ajuta pe fiecare dintre noi în demersul complet de vindecare.

Astfel ne putem redobândi sănătatea, starea de bine şi bucuria de a trăi.
Cititorul poate folosi tehnica de integrare explicată în carte pentru a citi paragrafele care îl interesează, pentru a aduce o schimbare benefica, salvatoare, a atitudinilor, comportamentelor, sau gândurilor sale, cu scopul de a dezactiva sursa conflictului aflată la originea afecţiunii, pe plan conştient sau inconştient, ajutând astfel procesul de vindecare.
Conferenţiar emerit din anul 1978, Jacques Martel activează ca psihoterapeut şi organizează ateliere de dezvoltare personală începând din anul 1988. Formarea sa îl ajută să adauge o parte practică intuiţiei şi experienţei pe care le-a dobândit în munca cu oamenii.
Experienţa sa de psihoterapeut este completată de formarea ca specialist în tehnica respiraţiei conştiente de care beneficiază participanţii la atelierele, la conferinţele sau la şedinţele individuale pe care le organizează.
Activităţile sale de desfăşoară în Québec, Canada precum şi în Europa.
Acest dicţionar al său, tradus acum şi la noi în ţară, este best-seller în multe ţări ale lumii.
Caracteristici
Numărul de pagini: 559
Formatul în cm. (l x L): 16 x 23
I.S.B.N.: 978-973-1859-69-9
Traducerea: Doina Anghel
Titlul original: Le grand dictionnaire des malaises et des maladies
Ediţia: Ediţie nouă, revizuită şi adăugită
A apărut în: 2012-10

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!