Noua cardiologie - Dr. Stephen T. Sinatra, Dr. James C. Roberts, Martin Zucker

Carti
42,58 Lei

Aplicând programul integrativ şi revoluţionar din Noua cardiologie, vă puteţi implica mai mult în propriul proces de vindecare şi puteţi chiar preveni boala de inimă înainte să se manifeste.
Abordarea integrată în tratarea bolilor de inimă: opriţi placa de aterom cardiovascular cu efecte letale înainte de a fi prea târziu!

Momentan indisponibil

Durata de livrare: 24 de ore

Cod Produs: CRT309 Ai nevoie de ajutor? 0742.133.266
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Noua cardiologie - Dr. Stephen T. Sinatra, Dr. James C. Roberts,  Martin Zucker

Abordarea integrată în tratarea bolilor de inimă: opriţi placa de aterom cardiovascular cu efecte letale înainte de a fi prea târziu!
Aplicând programul integrativ şi revoluţionar din Noua cardiologie, vă puteţi implica mai mult în propriul proces de vindecare şi puteţi chiar preveni boala de inimă înainte să se manifeste.
Opriţi acum afecțiunile cardiovasculare cu efecte letale!
Centrându-se pe prevenirea crizelor cardiace, Noua cardiologie vă oferă informaţiile practice şi strategiile de care aveţi nevoie pentru a stopa bolile de inimă din primele stadii. Veţi afla:
-- Cum puteţi combate bolile cardiace înainte de primul atac de cord.
-- Cum arterele voastre pot fi afectate de inflamare şi de placa ateromatoasă, fapt care duce la atac de cord, atac cerebral şi insuficienţă cardiacă —şi ce anume puteţi face în această privinţă.
-- Cum medicamentele, suplimentele cu eficienţă demonstrată ştiinţific şi schimbările în stilul de viaţă pot vindeca boala, pot curăţa şi stabiliza arterele —chiar şi în cele mai grave cazuri.
-- Cum uleiul de peşte, nattokinaza, L-arginina, coenzima Q10, magneziul, vitamina C şi alte suplimente pot ajuta la prevenirea înfundării arterelor cu cheaguri.
-- Cum L-carnitina şi coenzima Q10 pot revigora semnificativ inimile slăbite şi bolnave.„În Noua cardiologie, autorii au dus cardiologia preventivă la un nivel cu totul nou prin introducerea unor strategii inovatoare de amplificare a energiei celulare şi, totodată, de reducere a plăcii de aterom arteriale. Lucrarea include un program comprehensiv, uşor de urmat, care oferă un model de prevenţie. Dacă vreți să trăiţi o viaţă lungă şi sănătoasă, vă recomand călduros această carte nouă, importantă şi revoluţionară." - Dr. Nicholas Perricone, autor al volumelor bestseller Veșnic tânăr și Rețeta Perricone
„Un ghid cuprinzător şi accesibil pentru oprirea procesului de degradare a arterelor noastre şi, totodată, pentru prelungirea şi îmbunătăţirea vieţii noastre." - Dr. Mehmet C. Oz, profesor de chirurgie la Columbia University
DR. STEPHEN T. SINATRA, fost şef al secţiei de cardiologie şi director de educaţie medicală la Manchester Memorial Hospital din Connecticut, s-a specializat în cardiologia preventivă în ultimii douăzeci de ani. A scris integral sau în colaborare zece cărţi, printre care recenta lucrare The Fast Food Diet (drsinatra.com).
DR. JAMES C. ROBERTS a practicat cardiologia invazivă şi integrativă timp de douăzeci de ani şi este directorul medical al Institutului de cercetări avansate în magnetism din Northwest Ohio (www.heartfixer.com).
MARTIN ZUCKER, fost corespondent pentru Associated Press, a scris multe cărţi pe teme medicale şi de sănătate.
Titlul original: Reverse Heart Disease Now. Stop Deadly Cardiovascular Plaque Before It’s Too Late
Limba originală: engleză
Traducere de: Marius Chitoşcă
Anul apariţiei: 2012
Format: 130 x 200 mm, paperback cu clape
Autor: Dr. Stephen T. Sinatra, Dr. James C. Roberts, Martin Zucker
ISBN: 978–606–8309–11–8
Nr. de pagini: 400
Colecţia: Citește sănătos

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!