Scapa de pietre la ficat si fiere, Andreas Moritz

Carti
38,21 Lei

Cartea lui Andreas Moritz a ajutat în mod real mii de pacienţi să-şi redobândească starea de sănătate prin procedura de eliminare a pietrelor din ficat.  Beneficiile de sănătate sunt multiple pentru fiecare celula a corpului, contribuind  la dispariţia simptomelor multor afecţiuni ale sistemului digestiv, circulator, respirator, urinar, nervos, osos, reproductiv, etc. 

Momentan indisponibil

Durata de livrare: 24 de ore

Cod Produs: CRT15 Ai nevoie de ajutor? 0742.133.266
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Scapă de pietre la ficat și fiere, Andreas Moritz

Dacă aveţi peste 30 de ani, fiecare celulă a corpului dvs. are nevoie ca de aer să eliminaţi pietrele din ficat şi fiere, pe care un ecograf nu le vede, iar o analiză a sângelui nu le arată. După această detoxifiere de 6 zile, vă veţi simţi mai tânăr cu cel puţin 10 ani!
Ficatul este cea mai mare glandă din corp. Fiind responsabil pentru sute de funcţii diferite, este şi cel mai complex şi activ organ din corp.
Deoarece ficatul este însărcinat cu procesarea, transformarea, distribuirea şi menţinerea aprovizionării corpului cu „combustibil“ vital, orice interferează cu aceste funcţii trebuie să aibă un impact serios, nociv asupra sănătăţii ficatului şi a corpului ca întreg. Cea mai puternică interferenţă provine de la prezenţa calculilor biliari. Pietrele la ficat, un risc major pentru sănătate.
Testele clinice standard aproape niciodată nu dezvăluie apariţia calculilor biliari la ficat. Doar câteva dintre universităţile cu cea mai avansată cercetare, precum John Hopkins University, descriu şi ilustrează aceste pietre la ficat în literatura lor de specialitate sau pe paginile lor de internet. Cercetătorii se referă la ele ca la „calculi biliari intrahepatici“.

Prin înţelegerea modului în care calculii biliari contribuie la apariţia şi agravarea a aproape oricărui tip de boală şi prin efectuarea unor paşi simpli pentru a-i îndepărta, veţi fi responsabil de refacerea propriei dvs. sănătăţi şi vitalităţi, permanent.
Ficatul are un control direct asupra creşterii şi funcţionării fiecărei celule din corp.
Orice tip de disfuncţionalitate, deficienţă sau o formă de creştere anormală a celulelor este datorată în mare parte activităţii slabe a ficatului. Chiar şi atunci când şi-a pierdut până la 60% din eficienţa proprie, extraordinara structură a ficatului şi ingeniozitatea încă pot să îi permită acestuia să funcţioneze „corespunzător“, cum este indicat de valorile normale ale sângelui. Oricât de înşelător ar fi acest aspect pentru pacient şi doctorul său, originea majorităţii bolilor poate fi uşor detectată la ficat. Aproape fiecare pacient suferind de o boală cronică are o cantitate excesivă de calculi biliari la ficat. Prin decongestionarea canalelor ficatului şi ale vezicii biliare, cele 60 până la 100 de miliarde de celule ale corpului vor putea să „respire“ mai mult oxigen, să primească o cantitate mare de substanţe nutritive, să elimine în mod eficient produsele reziduale metabolice şi să menţină legături de comunicare perfecte cu sistemul nervos, sistemul endocrin şi cu toate celelalte părţi ale corpului.
Aproape fiecare pacient suferind de o boală cronică are o cantitate excesivă de calculi biliari la ficat. Un medic poate cu uşurinţă confirma aceasta prin recomandarea pacientului bolnav să efectueze o detoxifiere a ficatului.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!