Superalimente, David Wolfe

Carti
45,34 Lei

„Autorul, expertul în nutriţie şi conferenţiarul David Wolfe continuă să fie unul din cele mai bune exemple de succes din America. Cunoaşterea sa în domeniul superalimentelor te va uimi şi îţi va oferi exact informaţiile legate de sănătate pe care le căutai.”

Momentan indisponibil

Durata de livrare: 24 de ore

Cod Produs: CRT38 Ai nevoie de ajutor? 0742.133.266
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Superalimente, David Wolfe

Descriere
Superalimentele sunt produse alimentare excepţional de bogate în energie şi în substanţe nutritive, cu un potenţial terapeutic fără egal. În această carte bogat ilustrată, binecunoscutul guru al alimentaţiei vii David Wolfe îţi prezintă câteva din cele mai delicioase produse vegetale, precum fructele goji, boabele de cacao (ciocolata crudă), seminţele de cânepă, maca, spirulina, produsele stupului şi multe altele. Surse excepţional de bogate de proteine, vitamine, minerale, enzime, antioxidanţi, grăsimi şi uleiuri bune, aminoacizi, acizi graşi esenţiali şi alte substanţe nutritive, aceste produse reprezintă una dintre cele mai promiţătoare piese ale puzzle-ului nutriţional.

Fiecare superaliment este descris în detaliu, fiind însoţit de mai multe reţete delicioase şi uşor de preparat, dar şi de informaţii ştiinţifice de ultimă oră. Acest ghid este accesibil tuturor oamenilor şi prezintă argumente foarte convingătoare, bazate pe dovezi ştiinţifice, care confirmă puterea unică a super­alimentelor de a promova starea de excelenţă nutriţională, de sănătate şi de bunăstare, de frumuseţe, de a susţine o agricultură sustenabilă şi de a transforma dieta şi stilul de viaţă ale oamenilor, conducând la o revitalizare a umanităţii şi a planetei Pământ.

„David Wolfe este un supernutriţionist. Cunoaşterea sa în domeniul alimentelor, superalimentelor, plantelor medicinale şi aromatice, precum a ciocolatei, nu are egal în întreaga lume.”
Dr. JOHN GRAY, autorul cărţii
Bărbaţii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus
„Dacă vei urma calea nutriţiei vizionare recomandată de David Wolfe în cartea Superalimente, corpul şi sufletul tău vor intra pe o frecvenţă superioară de vibraţie. Alimentele vii şi informaţiile primite de la David Wolfe ne-au transformat în totalitate viaţa.”
ALEX şi ALLYSON GREY, artişti şi cofondatori ai
Capelei Oglinzilor Sacre
„David a scris ghidul suprem al superalimentelor. Cine aplică ce scrie aici se poate transforma într-o fiinţă supranaturală, aşa cum ne este menit tuturor!”
ROXANNE KLEIN, bucătar-şef,
fondatoare a Roxanne’s Fine Cuisine
Caracteristici
Numărul de pagini: 292 full color
Formatul în cm. (l x L x g): 13 x 20 x 1,5
I.S.B.N.: 978-606-8080-97-0
Traducerea din limba engleză: Cristian HANU
Titlul original: Superfoods: The Food and Medicine of the Future
Link: www.davidwolfe.com
A apărut în: 2013-03

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!