Vindecari miraculoase cu iarba de grau, Steve Meyerowitz

Carti
42,58 Lei

În paginile acestei cărţi veţi găsi tot ceea ce trebuie să ştiţi despre iarba de grâu şi despre proprietăţile sale miraculoase. Inclusiv motivele pentru care programul cu suc din iarba de grâu dă rezultate, cum să vă procuraţi iarba de grâu şi unde să cereţi îndrumare şi ajutor.

Momentan indisponibil

Durata de livrare: 24 de ore

Cod Produs: CRT20 Ai nevoie de ajutor? 0742.133.266
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Vindecari miraculoase cu iarba de grau, Steve Meyerowitz

În paginile acestei cărţi veţi găsi tot ceea ce trebuie să ştiţi despre iarba de grâu şi despre proprietăţile sale miraculoase. Inclusiv motivele pentru care programul cu suc din iarba de grâu dă rezultate, cum să vă procuraţi iarba de grâu şi unde să cereţi îndrumare şi ajutor.
Veţi afla cum să o creşteţi, cum să extrageţi sucul din ea, cum să o consumaţi şi cum să vă faceţi un program complet de redobândire a stării de sănătate. Capitolele despre nutriţie, cercetare, clinici, detoxifiere, vindecarea cancerului şi poveştile reale ale unor oameni adevăraţi vă vor fi de un mare ajutor.
Iarba de grâu şi-a câştigat reputaţia de la oamenii aflaţi în fazele terminale ale unor boli, care în penultimul ceas al vieţii şi după ce medicina convenţională le răpise orice speranţă, au încercat iarba de grâu. O puteţi include într-un program pe termen lung de prevenire şi menţinere a sănătăţii. Consultaţi în acest sens capitolele Vindecarea cu ierburi, Resurse, Nutriţia, Poveşti adevărate de la oameni adevăraţi.
Cartea prezintă pe larg studiile şi cercetările întreprinse de-a lungul anilor de medici, cercetători, biochimişti, specialişti în nutriţie şi institute de cercetare de prestigiu.
Un întreg capitol al cărţii Vindecari miraculoase cu iarba de grâu a fost dedicat mărturiilor celor cărora terapia cu suc de iarbă de grâu le-a redat speranţa în lupta cu bolile, de cele mai multe ori incurabile. Mărturiile se referă la următoarele afecţiuni: tumoare pe creier, cancer de sân, cancer de colon, cancer de inimă, de stomac sau de gât, afecţiunile oaselor, tiroidei şi ale pielii, cancerul de vezică urinară, cancer de colon, limfă şi ficat, hernia de disc, boala Lyme, cancerul tubului digestiv, cancer limfatic, cancer de prostată, lupus, histerectomia. Capitolul se numeste “Poveşti adevărate de la oameni adevăraţi” şi cuprinde marturii ale unor persoane reale, redate prin propriile lor cuvinte.

Majoritatea informaţiilor referitoare la eficienţa terapeutică se bazează pe dovezi clinice şi mărturii ale utilizatorilor:
“În fiecare zi văd oameni care urmează această terapie şi vă pot spune că face minuni.” Brian Clement, Director al Institutului Hipocrate din Florida.
“Extractul de suc din iarbă de orz inhibă creşterea celulelor canceroase umane ale prostatei, în cultura de tesut... Acest fapt ar putea constitui o nouă abordare nutriţionistă a tratării cancerului prostatic. “
Dr. Alan L. Goldstein, Profesor Univ. Dr., Centrul Medical al Universitatii George Washington.
“Numărul trombocitelor lui Gary a crescut zilnic, timp de o săptămână, de la 61,000 la 141,000, şi singurul lucru pe care l-am facut diferit a fost să-i administrăm iarbă de grâu. Este absolut fenomenal şi înregistrat în amănunt în rapoartele spitalului. “
Leonard Smith, Doctor in medicina, Chirurg Oncolog.

Citind cartea veţi afla: care sunt beneficiile de sănătate ale unei terapii cu iarba de grâu, de la alegerea seminţelor până la administrarea sucului de iarbă, paşii care trebuie urmaţi pentru a obţine rezultate. Cel mai important lucru pe care îl furnizează această lectură este însă energia de a face mai mult pentru dvs., faptul că oameni aflaţi în situaţii limită au ales să lupte cu bolile de care sufereau şi că au avut rezultate pe care medicina tradiţională încă nu le poate accepta.

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!