Desert de orez cu mere si scortisoara Bio, 69 g

BIOVEGAN
10,90 Lei

Produs vegan, fără gluten! Atât de rapid, atât de pufos, atât de gustos! Conține un plic cu amestec pentru desertul de orez 54 g și un plic cu topping de mere și scorțișoară 15 g.

Momentan indisponibil

Durata de livrare: 24 de ore

Cod Produs: BV28400 Ai nevoie de ajutor? 0742.133.266
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

BIOVEGAN – Desert de orez cu mere si scortisoara Bio, 69 g

O alternativă vegan, fără gluten pentru toți iubitorii de orez cu lapte, ideală ca gustare, fel principal sau desert.
Simplu, ușor de preparat și deosebit de gustos! Gata în doar 12 minute!

Conține un plic cu amestec pentru desertul de orez 54 g și un plic cu topping de mere și scorțișoară 15 g
Atât de rapid, atât de pufos, atât de gustos!

Ingrediente pentru amestecul de orez: 92% orez instant*, făină de orez*, sare de Himalaya1.

Ingrediente pentru topping: zahăr brut din trestie*, 22% amestec de mere cu scorțișoară (mere*, scorțișoară*).
*din culturi certificate ecologic
1din saline din Pakistan
Poate conține urme de migdale, muștar sau soia.

Valori nutriționale/ 100 g:
Valoare energetică: 1614 kJ/ 380 kcal
Grăsimi, din care: 0,2 g
acizi grași saturați: lt;0,1 g
Carbohidrați: 88 g
din care zaharuri: 19,1 g
Fibre: 1,5 g
Proteine: 5,8 g
Sare: 0,56 g
Conținut: 54+15 g

Mod de preparare:

1.Turnați 250 ml de băutură vegetală** sau lapte într-o oală.
2.Adăugați conținutul plicului cu amestec de orez în lichidul rece și aduceți la fierbere amestecând cu un tel.
3.Lăsați orezul să fiarbă 2 minute la foc mediu amestecând bine.
4.Luați orezul de pe foc și lăsați să se odihnească acoperit 10 minute.
5.Inainte de servire mai amestecați o dată și presărați toppingul.
**Recomandabil băutură de orez sau ovăz.

Sugestie: Pentru a obține un orez mai cremos, înlocuiți o parte din lichid cu cremă vegetală sau frișcă.
Consistența și culoarea preparatului pot varia în funcție de băutura vegetală aleasă (soia de exemplu).

Rețetele noastre:

Tartă cu orez, mere și scorțișoară

Ingrediente (pentru o formă mică de tartă):
1 măr de mărime mijlocie
2 linguri suc de lămâie
45 g făină de alac
25 g margarină
25 g zahăr brun
Preparare: Preparați orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj și turnați-l în forma de tartă. Curățați mărul de coajă și tăiați-l felii, stropiți cu sucul de lămâie și amestecați-l cu toppingul de mere cu scorțișoară. Presărați amestecul peste orez. Din făină, margarină și zahăr frământați un aluat cu consistența sfărâmicioasă. Presărați peste tartă. Coaceți în cuptorul preîncălzit la 200°C, 25-30 minute.
Desertul poate fi servit cald sau rece.
Sugestie: pentru un gust deosebit, presărați bucățele de mațipan și fulgi de migdale.

Bile de orez
Preparați orezul conform instrucțiunilor de pe plic. Lăsați să se răcească. Din masa de orez răcită la frigider formați bile cât o mușcătură și presărați-le cu topping. Sunt perfecte ca desert sau gustare la cafea.

A se păstra la loc uscat, ferit de căldură.
A se consuma de preferință înainte de data inscripționată pe ambalaj.

Producător: Biovegan GmbH, Germania
Produs în Germania

Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.

Scrie un review


close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!