Desert de orez cu topping de zmeura Bio, 69 g

BIOVEGAN
10,90 RON

Produs vegan, fără gluten! Atât de rapid, atât de pufos, atât de gustos! Conține un plic cu amestec pentru desertul de orez 54 g și un plic cu topping de zmeură 15 g

Stoc Limitat

Durata de livrare: 24 de ore

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: BV28399 Ai nevoie de ajutor? 0770000000
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

BIOVEGAN – Desert de orez cu topping de zmeura Bio, 69 g

O alternativă vegan, fără gluten pentru toți iubitorii de orez cu lapte, ideală ca gustare, fel principal sau desert.

Simplu, ușor de preparat și deosebit de gustos! Gata în doar 12 minute!

Conține un plic cu amestec pentru desertul de orez 54 g și un plic cu topping de zmeură 15 g

Ingrediente pentru amestecul de orez: 92% orez instant*, făină de orez*, sare de Himalaya1.
Ingrediente pentru topping: zahăr brut din trestie*, 25% zmeură*, făină de orez*.
*din culturi certificate ecologic
1din saline din Pakistan
Poate conține urme de migdale, muștar sau soia.

Valori nutriționale/ 100 g:
Valoare energetică: 1577 kJ/ 371 kcal
Grăsimi, din care: 0,2 g
acizi grași saturați: lt;0,1 g
Carbohidrați: 84,9 g
din care zaharuri: 16,5 g
Fibre: 2,4 g
Proteine: 6,3 g
Sare: 0,56 g
Conținut: 54+15 g

Mod de preparare:
1.Turnați 250 ml de băutură vegetală** sau lapte într-o oală.
2.Adăugați conținutul plicului cu amestec de orez în lichidul rece și aduceți la fierbere amestecând cu un tel.
3.Lăsați orezul să fiarbă 2 minute la foc mediu amestecând bine.
4.Luați orezul de pe foc și lăsați să se odihnească acoperit 10 minute.
5.Inainte de servire mai amestecați o dată și presărați toppingul.
**Recomandabil băutură de orez sau ovăz.

Sugestie: Pentru a obține un orez mai cremos, înlocuiți o parte din lichid cu cremă vegetală sau frișcă.
Consistența și culoarea preparatului pot varia în funcție de băutura vegetală aleasă (soia de exemplu).
 
Rețetele noastre: 

Tartă cu orez și zmeură:
Ingrediente (pentru o formă mică de tartă):
cca 100 g zmeură prospătă sau congelată
45 g făină de alac
25 g margarină
25 g zahăr brun
Preparare: Preparați orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Turnați în forma de tartă, apoi presărați direct peste orez conținutul plicului de topping și așezați zmeura. Din făină, margarină și zahăr frământați un aluat cu consistența sfărâmicioasă. Presărați peste tartă.Coaceți în cuptorul preîncălzit la 200°C, 25-30 minute.Desertul poate fi servit cald sau rece.

Bile de orez
Preparați orezul conform instrucțiunilor de pe plic. Lăsați să se răcească. Din masa de orez răcită la frigider formați bile cât o mușcătură și presărați-le cu topping. Sunt perfecte ca desert sau gustare la cafea.

A se păstra la loc uscat, ferit de căldură.
A se consuma de preferință înainte de data inscripționată pe ambalaj.

Producător: Biovegan GmbH, Germania
Produs în Germania

Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.

Scrie un review


close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.