Premix bio pentru paine Power, fara gluten, 350g

BIOVEGAN
34,20 Lei

Premix bio pentru paine Power, fara gluten, 350g

In stoc

Durata de livrare: 24 de ore

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: BV10111 Ai nevoie de ajutor? 0742.133.266
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

BIOVEGAN - Premix bio pentru paine Power, fara gluten, 350g

  • Fără gluten
  • Vegan
  • Germeni de seminte (cereale)
  • Fără drojdie de bere
  • Rapid si usor

Pâinea power, POWERBROT este o întreagă bogăție a naturii - pentru o obtinere bună a pâinii sunt folosite: seminte de in germinate, migdale de pamant tocate, tărâțe de psyllium, seminte de chia, seminte de canepa decojite, seminte de floarea-soarelui, seminte de dovleac, faina de migdale, făină integrală de hrișcă.

Ingrediente: semințe de in germinate*, semințe de dovleac*, semințe de floarea-soarelui*, migdale de pământ tocate*, făină de migdale*, făină integrală de hrișcă*, semințe de cânepă decojite*, făină integrală de hrișcă germinată*, amidon de porumb*, praf de copt*, (amidon de porumb*, acidifianti: tartrat de potasiu¹, agent de dospire: carbonat de sodiu), semințe de chia* (Salvia Hispanica), tărâțe de psyllium*, sare de Himalaya².
*din culturi certificate ecologic
**calculat cu ulei de floarea-soarelui și oțet din cidru de mere
¹piatră de vin
²sare din salinele din Pakistan

Informații nutriționale medii

per 100g**

Valoare energetică

1495 kJ/ 360 kcal

Grăsimi

25 g

din care acizi grași saturați

3.6 g

Carbohidrați

20 g

din care zaharuri

5.9 g

Fibre

9.1 g

Proteine

11 g

Sare

1.5 g

 Pachetul conține:

  • 350 g premix pentru pâine (din care se prepară o pâine de 500 g)
  • Un vas pentru copt
  • 1 broșură pentru utilizare

Doar adăugați:

  • 250 ml apă minerală
  • 2 linguri (20 ml) oțet de mere
  • 2 linguri (20ml) ulei vegetal

Rapid și usor:
1. Preparare:Realizați amestecul pentru coacere cu 2 linguri de oțet, 2 linguri de ulei, 250 ml apă, apoi frământați cu un mixer conținutul.Lăsați acoperit pentru 30 minute.Asezați aluatul într-o formă netedă, tăiată la o adâncime de aproximativ 2 cm.

2. Coacere:Pregătiți pâinea cu 250 ml de apă.În cuputorul preîncălzit: 60 de minute la 200°C, în cuptor cu ventilație, sau în cuptor fără ventilație, 80 de minute la 200°C.

3. Răcirea:Lăsați pâinea să se răcească pe un suport cu grilaj.

Instructiuni pentru vasul de copt:

  • Pliați forma de coacere astfel încât suprafața plană lucioasă să fie orientată în sus (în interior).Pliați toate panourile laterale în sus.
  • În cele din urmă, introduceți cele patru filete în sloturile de sus și aruncați-le în formă
  • Foarte important aici, clapele exterioare trebuie să fie la același nivel cu urechile respective ale sloturilor, pentru a fi apoi pliate împreună spre exterior.

Atentie:Hartiile de copt nu au aceeași stabilitate dimensională ca si matrițele metalice sau siliconice. Prin urmare, ele se pot deforma în timpul coacerii. în unele cazuri, expansiunea în volum a pâinii este atât de grosieră încât lamelele pot fi imprimate.

Sfat:Forma poate fi capsată pe laturile filetului împreună, de exemplu printr-o buclă de silicon rezistentă la coacere sau ceva asemănător.

Conținut: 350 g

A se păstra la loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.

Produs în Germania de: Biovegan GmbH

Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!