Făina de mălai este obținută din porumb bio atent selecționat, curățat mecanic și măcinat prin tehnologii controlate. Poate fi folosită cu succes pentru mămăligă, gnocchi, produse de panificație și multe alte preparate culinare.
Durata de livrare: 24 de ore
Conține: făină de porumb*.
* din culturi certificate ecologic
Mod de preparare: În gastronomie, făina de porumb este utilizată în general pentru prepararea mămăligii, după numeroase rețete, inclusiv la prepararea dulciurilor.
Pentru o masă echilibrată, porumbul ar trebui combinat cu legumele care conțin aminoacizi. Poate fi utilizat în combinații diverse, cu pătrunjel, mărar, lămâie, etc. pentru prepararea produselor din pește, șnițele, etc.
Făina de porumb este mai bogată în grăsimi și zaharuri și conține cantități moderate de potasiu și fosfor.
Nu conține gluten, este sărac în doi aminoacizi esențiali, lisina și triptofanul; respectivii aminoacizi.
Nutrienții esențiali care se regăsesc în făina de porumb sunt vitamina C, fosforul, manganul și vitamina B5.
Valori nutrițitonale/100 g:
Valoare energetică: 1464 kJ / 345 kcal
Grăsimi: 1.0 g
-din care acizi grași saturați: 0.15 g
Carbohidrați: 74.0 g
- din care zaharuri: 6.0 g
Fibre: 3 g
Proteine: 7g
Sare: 0.005 g
Conținut: 300g
Țara de origine: Franța
Termen de valabilitate: vezi data inscripționată pe ambalaj
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.
Distribuitor: S.C.PRONAT S.R.L.
Comparare
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.
A fost adaugat la favorite!