Făină de mălai Pronat, 350 gr. Produs cernut și ambalat manual pentru clienții Pronat.
Durata de livrare: 24 de ore
Conține: făină de mălai
Mod de preparare: În gastronomie, făina de mălai este utilizată în general pentru prepararea mămăligii, după numeroase rețete, inclusiv la prepararea dulciurilor.
Pentru o masă echilibrată, porumbul ar trebui combinat cu legumele care conțin aminoacizi. Poate fi utilizat în combinații diverse, cu pătrunjel, mărar, lămâie, etc. pentru prepararea produselor din pește, șnițele, etc.
Făina de mălai este mai bogată în grăsimi și zaharuri și conține cantități moderate de potasiu și fosfor.
Nu conține gluten, este sărac în doi aminoacizi esențiali, lisina și triptofanul; respectivii aminoacizi.
Nutrienții esențiali care se regăsesc în făina de porumb sunt vitamina C, fosforul, manganul și vitamina B5
Valori nutriționale medii/ 100 g:
Valoare energetică: 1450 kJ / 350 kcal
Grăsimi: 3,0 g
-din care acizi grași saturați: 0,7 g
Carbohidrați: 74,0 g
-din care zaharuri: 6,0 g
Fibre: 1,1 g
Proteine: 7,6 g
Sare: 0,003 g
Valorile nutriționale sunt supuse variațiilor specifice produselor naturale.
A se păstra la loc răcoros și uscat, bine ventilat, de preferință ferit de lumină.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.
Comparare
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.
A fost adaugat la favorite!