Ovăzul e una din cerealele benefice sănătății fiind bogat în grăsimi și proteine dar cu conținut redus de carbohidrați. Dacă adăugăm și conținutul de aproximativ 9% fibre, rezultă una din cerealele cu indicele glicemic cel mai scăzut, ceea ce îl face un aliment ideal pentru persoanele diabetice.
Durata de livrare: 24 de ore
Fulgii de ovăz conțin antioxidanți care ajută la formarea vitaminei E. Acești antioxidanți inhibă sinteza colesterolului și mai nou s-a descoperit ca reduce nivelul colesterolului.
Ovăzul e una din cerealele benefice sănătății fiind bogat în grăsimi și proteine dar cu conținut redus de carbohidrați. Dacă adăugăm și conținutul de aproximativ 9% fibre, rezultă una din cerealele cu indicele glicemic cel mai scăzut, ceea ce îl face un aliment ideal pentru persoanele diabetice.
Materia primă este ovăz atent selecționat și care respectă parametrii de calitate pre-definiți: umiditate, greutate specifică, dimensiune, impurități, temperatură și miros. Ovăzul este aburit, presat și apoi prăjit. Fulgii astfel obținuți sunt măcinați și ambalați.
Fulgii sunt ideali pentru muesli sau ca ingredient în produse de panificație și patiserie.
Ingrediente: fulgi de ovăz*
*din culturi certificate ecologic
Valori nutriționale/ 100 g
Valoare energetică: 1503kJ/357kcal
Grăsime: 1,58g, din care
-acizi grași saturați: 0,26g
Carbohidrați: 70,82g
-din care zaharuri: 2,21g
Fibre: 3g
Proteine: 12,75g
Sodiu: 0,02g
Valorile nutriționale sunt supuse variațiilor specifice produselor naturale.
Păstrare: loc răcoros și uscat, bine ventilat, ferit de lumină.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj/etichetă.
Produsul nu este, nu conține și nu este obținut cu organisme modificate genetic, conform normativelor în vigoare.
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.
Comparare
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.
A fost adaugat la favorite!