Premix paine cu seminte de floarea soarelui

Frießinger Mühle
7,10 Lei

Premix pentru paine cu seminte de floarea soarelui cu ingrediente naturale! Pretul se refera la un pachet de premix pentru paine in greutate de 1 kilogram. Din 1 kg de produs puteti face 2 paini de 750 grame!

Momentan indisponibil

Durata de livrare: 24 de ore

Cod Produs: FM1009 -BILL Ai nevoie de ajutor? 0742.133.266
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Pâine cu seminţe de floarea soarelui - Premix pentru pâine

Instrucţiuni de copt în cuptor: Jumătate din conţinutul premixului pentru pâine împreună cu 300 ml apă călduţă se frământă timp de 10 minute până se obţine un aluat moale (dacă se foloseşte întregul conţinut din pungă se va adăuga 640 ml apă). Se acoperă şi se lasă la dospit 30 minute. Cu mâinile pudrate în făină se dă formă pâinii sau chiflelor de pâine şi se aşează apoi pe o tavă de copt pe care în prealabil se intinde hârtia de copt; sau aluatul se poate pune într-o tavă de copt, unsă în prealabil. Tava se aşează timp de 30-45 minute într-un loc călduţ. Înainte de introducerea în cuptorul pre-încins la 230°C (cu aer circulat la 210°C), pâinea se „unge” cu apă şi se taie la suprafaţă cu cuţitul. După primele 10 minute temperatura se reduce cu 30°C.

Timpi de coacere: 1 Pâine din 1 Kg de premix de pâine: 55-70 minute; 1 Pâine din 500 gr. premix de pâine: 45-60 minute; Chifle: 15-20 minute

Instrucţiuni de copt în automatul de pâine: Întâi turnaţi în cuva automatului de pâine 300 ml apă (la 20-25° C), apoi jumătate din conţinutul pachetului de premix pentru pâine. Porniţi programul de copt (nu selectaţi programul de făină integrală).

Ingrediente: făină integrală de grâu (61%), seminţe de floarea soarelui (20%), făină de secară (12%), maia uscată (făină de secară fermentată natural), sare iodată, drojdie uscată, dextroză, făină de malț din orz, extract de malț (orz, secară), acidifiant: acid malic, corector de aciditate: acetat de sodiu; agent de tratare a făinii: fosfat de calciu, acid ascorbic.
Conține gluten. Poate conține urme de ou, soia, lactoză, susan și lupin.

Valori nutriționale medii/ 100 gr.:
Valoare energetică: 1608 kJ/382 kcal
Grăsimi: 11 g
-din care acizi graşi saturaţi 1,3 g
Carbohidrați: 54 g
-din care zaharuri 1,6 g
Fibre alimentare: 6,0 g
Proteine: 14 g
Sare: 1,6 g.
Valorile nutriționale medii pot avea mici variații specifice produselor naturale.
Produsul nu conține organisme modificate genetic, conform EG/1829/2003 și EG/1830/2003.
A se păstra la loc uscat și rece.

Termen de valabilitate: vezi data inscripționată pe ambalaj.

După momentul ambalării poate să apară o uşoară pierdere în greutate datorită uscării.
Mai multe sfaturi pentru rezultate bune la coacerea painii puteti citi la adresa: http://www.pronat.ro/blog/sfaturi-pentru-coacerea-painii-la-masina-de-paine/#more-205
Importator şi distribuitor: PRONAT srl, Timişoara, Tel 0723.149.185; email:info@pronat.ro, www.pronat.ro

Distribuitor: S.C. PROANT S.R.L.

Scrie un review


close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!