Premix pentru paine de secara

Frießinger Mühle
7,10 Lei

Premix pentru paine de secara, natural! Adaugati doar apa...si gata! Pretul se refera la un pachet de premix pentru paine in greutate de 1 kilogram. Din 1 kg de produs puteti face 2 paini de 750 grame!

Momentan indisponibil

Durata de livrare: 24 de ore

Cod Produs: FM1007-BILL Ai nevoie de ajutor? 0742.133.266
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Pâine de secară - Premix pentru pâine

Instrucţiuni de copt în cuptor: Jumătate din conţinutul premixului pentru pâine împreună cu 375 ml apă călduţă se frământă timp de 10 minute până se obţine un aluat moale. Cu mâinile pudrate în făină se dă formă pâinii sau chiflelor de pâine şi se aşează apoi pe o tavă de copt pe care în prealabil se intinde hârtia de copt; sau aluatul se poate pune într-o tavă de copt, unsă în prealabil. Tava se aşează timp de 30-45 minute într-un loc călduţ. Înainte de introducerea în cuptorul pre-încins la 230°C (cu aer circulat la 210°C), pâinea se „unge” cu apă şi se taie la suprafaţă cu cuţitul. După primele 10 minute temperatura se reduce cu 30°C.

Timpi de coacere: 1 Pâine din 1 Kg de premix de pâine: 55-70 minute;1 Pâine din 500 gr. premix de pâine: 45-60 minute;Chifle: 15-20 minute

Instrucţiuni de copt în automatul de pâine: Întâi turnaţi în cuva automatului de pâine 350 ml apă (la 20-25° C), apoi jumătate din conţinutul pachetului de premix pentru pâine. Porniţi programul de copt (nu selectaţi programul de făină integrală).

Ingrediente:Făină de secară (47%), făină de grâu (45%), maia uscată (făină de secară fermentată natural), sare iodată, drojdie uscată, zahăr, făină din malț de orz, acidifiant: acid malic, extract de malț (orz, secară), agent de tratare a făinii: acid ascorbic.
Conține gluten. Poate conține urme de ou, soia, lactoză, susan și lupin.

Valori nutriționale medii/ 100 gr.:
Valoare energetică: 1411 kJ/333 kcal
Grăsimi:1,3 g
-din care acizi graşi saturaţi: 0,2 g
Carbohidrați:65,0 g
-din care zaharuri 3,0 g
Fibre alimentare:6,7 g
Proteine:12 g
Sare:1,9 g.
Valorile nutriționale medii pot avea mici variații specifice produselor naturale.
Produsul nu conține organisme modificate genetic, conform EG/1829/2003 și EG/1830/2003.
După momentul ambalării poate să apară o uşoară pierdere în greutate datorită uscării.

Mai multe sfaturi pentru rezultate bune la coacerea painii puteti citi la adresa: http://www.pronat.ro/blog/sfaturi-pentru-coacerea-painii-la-masina-de-paine/#more-205

A se păstra la loc uscat și rece.

Termen de valabilitate: vezi data inscripționată pe ambalaj.

Importator şi distribuitor: PRONAT srl, Timişoara, Tel 0723.149.185; email: info@pronat.ro, www.pronat.ro

Scrie un review


close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!