APISAN FORTE 750G

PRONAT Mozaic
125,00 Lei

contine doar ingrediente apicole crude (netratate termic)

Momentan indisponibil

Durata de livrare: 24 de ore

Cod Produs: AF05 Ai nevoie de ajutor? 0742.133.266
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

APISAN FORTE 750G

INGREDIENTE: Polen, miere, aminoacizi esențiali, vitamine hidrosolubile, liposubile, hormoni, acizi nucleici, enzime și substanțe antioxidante inclusiv beta caroten, vitamina C și vitamina E, acid folic, provitamina A, flavoane, flavonoide, compuși aromatici, fitohormoni, acizi organici (lactic, oxalic, citric, malic), cantitate -, dzr -

conține doar ingrediente apicole crude (netratate termic);

produs premiat cu 3 medalii de aur la Geneva, Bruxelles și Bucuresti, la Secțiunea Sănătate: pentru adulți, vârstnici și copii cu vârsta peste 3 ani; la adulți, 1 borcan de 400g ajunge pentru aprox. 6 zile de administrare (2 linguri x 35g/ zi), iar borcanul de 750g poate ajunge pana la 11 zile (2 linguri x 35g/ zi); în funcție de afecțiune, se administrează timp de 2 sau 6 luni, fără pauză.

Apisan Forte Victor Bogdan Prospect:
Preparatul Apisan Forte este un supliment alimentar apiterapic, realizat din ingrediente apicole de înaltă calitate. Proprietățile benefice ale acestui produs 100% natural sunt conservate datorită faptului că ingredientele din care este obținut sunt crude, nefiind tratate termic.

Compoziția complexă din punct de vedere chimic si biologic a acestui supliment nutritiv se bazează pe numeroase cercetări de laborator și ample studii clinice, efectuate cu preparatele apicole din România și din lume, la care se adaugă și propria experiență a domnului Ing. Victor Bogdan, fitoterapeut și reflexoterapeut, deținator al Brevetului de Invenție OSIM-România din anul 2006, eliberat în baza Avizului Sanitar al Ministerului Sănătății și Familiei din România prin comisia de Avizare a Institutului de Sănătate Publică Bucuresti din anul 2003.

Ingredientele apicole din care se prepară Apisan Forte sunt de cea mai bună calitate și provin din ferma apicolă a d-lui ing. BOGDAN VICTOR, apicultor cu o vechime de peste 35 de ani.

Deviza domnului inginer Victor Bogdan este “Putin si bun”, motiv pentru care nu a acceptat producerea Apisan Forte pe cale industrială. La prepararea Apisan Forte se folosesc doar recipiente din plastic și lemn. Produsul și componentele sale nu sunt supuse tratamentelor termice.

Apisan Forte este un supliment nutritiv indicat ca adjuvant în tratamentul unui număr mare de afecțiuni, precum și în prevenirea apariției acestora și în asigurarea stării permanente de sănătate. Acesta favorizează îmbunătățirea stării de sănătate printr-o complementaritate benefică adusă tratamentelor alopate, clasice, efectuate contra anumitor boli. Dacă în astfel de cazuri, acest preparat este folosit ca o metodă naturală de terapie complementară, în cazul omului sănătos, preparatul constituie chiar o metodă de terapie alternativă, capabilă sa confere și să consolideze starea de bine fizic și psihic

Produsul naturist Apisan Forte furnizează o parte din energia necesară organismului în perioadele de efort fizic și intelectual deosebit, de mare importanță pentru elevi, vârstnici și sportivi de performanță. Întârzie apariția senzației de oboseală și epuizare fizică.

Compozitia chimica complexa a produsului Apisan Forte explica atat efectele sale terapeutice, cat si rolul sau de factor nutritiv.

Recomandări Apisan Forte:

1.  în perioadele sau situațiile în care organismul uman dovedește o rezistență scăzută la imbolnaviri: in timpul sau după boli microbiene, virotice, în timpul evoluției unei boli canceroase, în stări de subnutriție, etc.

2.  în stările de subnutriție în care se poate afla organismul în anumite circumstanțe: în cursul unor boli acute severe, al unor boli care tulbură metabolismul normal (cancer, operații pe cavitatea bucală sau pe tubul digestiv).

3.  în menținerea stării de sănătate și în obținerea unor performanțe superioare în activitatea fizică și intelectuală pe care o desfășoară copiii, tinerii, adulții și vârstnicii.

4.  neuroprotector, în stimularea dezvoltării și a fiziologiei a sistemului nervos datorită efectului neurotrofic, energizant al APISAN-FORTE.

5.  hepatoprotector, în cazul diverselor suferințe ale ficatului (hepatite cronice, ciroze).

6.  cardioprotector. Fiind intens energizant pentru miocard, preparatul este indicat in stările de suferințe cardiace: insuficiență cardiacă, cardiopatie ischemica. Conținând ruton - substanța vasculotrofica, este indicat și în boli vasculare periferice.

7.  laxativ (indicat în constipația cronica) dar și embiotic (reglează flora intestinală, ușor de dereglat prin administrare de antibiotice pe cale orală și în timp mai îndelungat).

8.  în perioada de refacere a organismului după unele îmbolnăviri (convalescență), după eforturi fizice sau psihice prelungite sau în stări fiziologice deosebite (la copii în perioadele de maximă creștere, la femeile gravide sau în perioada în care iși alaptează copiii).

9.  antioxidant, în intârzierea sau împiedicarea apariției precoce a fenomenelor celulare de îmbătrânire a organismului, perioada caracteristică vârstelor înaintate prin acțiunea puternic antioxidantă pe care o posedă preparatul.

10.  numai și din simpla și legitima dorință și înteres în păstrarea stării de sănătate pe care este bine sa o demonstreze cât mai multi tineri, care doresc să-și mențină sau să-și dezvolte masa musculară.

11.  ameliorează funcția vizuală, diureză și întârzie instalarea hepatrofiei benigne de prostată.

12.  având efect hipocolesterolemiant și hipolipidiant este indicat în ateromatoza și ateroscleroza.

13.  fiind un supliment nutritiv viu , păstrându-și intacte substanțele enzimatice și hormonale (fitohormonale) este indicat în cazurile de disfuncții hormonale (funcția sexuală, tiroidiană) și în pierderea precoce a podoabei capilare.

14.  în grăbirea procesului de cicatrizare și vindecare a unor leziuni cutanate (plăgi, ulcere varicoase, arsuri, escare, gangrene) și totodată de combatere a infecției locale (efect antibacterian) administrat pe cale externă.

15.  singur sau asociat cu ceaiul expectorant, este recomandat în caz de tuse rebelă și favorizează expectorația.

 Apisan Forte aduce natura în casa ta

 gt;gt; Polenul floral folosit la prepararea acestui produs naturist este recoltat în perioada înfloririi maxime a unor plante, iar prepararea sa nu se face prin tratare termică, pentru a se evita diminuarea conținutului de enzime biologic active.
Mierea folosită la prepararea produsului este o miere specială, nicidecum una comercială. Obținerea ei se face respectând cat mai mult ciclul de producere a mierii în stare naturală, adică așa cum o produc albinele care trăiesc în libertate. Aceasta presupune ca mierea sa fie recoltată după căpăcirea fagurilor in totalitate, după maturarea ei în faguri, cel putin 30 de zile, ceea ce permite ingredientelor puse de către albine la suprafața mierii, înainte de căpăcire (cum ar fi propolisul si o serie de enzime), sa se înglobeze în miere.  gt;gt; Mierea vie folosită la prepararea produsului are un conținut de vitamine și enzime de până la 50 de ori mai mare decât mierea comercială care este supusă la tratamente termice în vederea îmbutelierii. Calitatea mierii și a celorlalte produse apicole folosite, cât si tehnologia de fabricare a suplimentului alimentar Apisan Forte, a dus la obținerea unor rezultate notabile ale produsului – 3 medalii de aur la Saloanele Internationale de Invenții de la Geneva, Bruxelles și București, la Secțiunea Sănătate.

De asemenea, produsul a mai primit o recunoaștere din partea inventatorilor din Hong Kong prin acordarea unei cupe și a diplomei pentru Cea mai bună invenție, în anul 2008, la Geneva, la Secțiunea Sănătate.

Factorii chimici care-i conferă acestui supliment nutritiv și energizant proprietățile de antiinflamator, bacteriostatic, antioxidant si vasculotrofic sunt: 35% aminoacizi esențiali și neesențiali, acizi nucleici (ADN și ARN - importanți pentru sănătatea, divizarea și înmulțirea celulelor sănătoase), proteine vegetale; 55% glucide (zaharoză, fructoză, maltoză și poliholozide), 2% lipide (acizi grași nesaturași și saturați și în special acid linoleic și linolenic), vitamina A și precursorii ei – (carotenoizii), vitamine din complexul B (riboflavina, piridoxina, tiamina, ciancobalamina), vitaminele C, E, K, PP, acid folic, 3% substanțe minerale (calciu, cupru, fier, potasiu, seleniu, mangan, zinc, fosfor), enzime (amilaza, fosfataza, invertaza, colinesteaza) substanțe flavonoide și fitosteroli (adevarați hormoni vegetali).

 

ACȚIUNI TERAPEUTICE (din datele stiințifice și din experiența îndelungată a autorului brevetului Apisan Forte):

- stimulează sistemul imunitar al organismului, acționând indirect în prevenirea și combaterea multor afectiuni grave. Unii cercetători oncologi consideră ca Apisan este benefic chiar și în boala canceroasă, dar ca terapie complementară;
- combate efectele secundare nedorite ale radioterapiei și chimioterapiei (greața, voma, diaree);
- stimulează energetic și bioenzimatic activitatea creierului în anumite perioade critice ale evoluției sale (la copii în perioada de creștere, dar si la tinerii și varstnicii cu suferințe cerebrale acute sau cronice);
- reduce și elimină radicalii liberi (oxid, peroxid, superoxid) rezultați din metabolismul celular general, responsabili de apariția precoce a procesului de îmbătrânire a organismului uman. De aceea, se consideră ca preparatul este un puternic factor antioxidant;
- combate consecințele subnutriției și ale alcoolismului cronic asupra organismului. De asemenea, după administrarea produsului Apisan Forte, pacienții cu afectiuni grave percep o ameliorare clinică a simtomelor neplăcute, rezultate favorabile confirmate si de analize medicale;
- previne sau contribuie la înlăturarea unor dereglări hormonale; stimulează spermatogeneza și, prin aceasta, îmbunătățește fertilitatea;
- împiedică, întârzie sau ameliorează evoluția hipertorfiei de prostată;
- menține troficitatea fanerelor (unghii, par);
- are efect eubiotic, eupeptic și chiar antibacterian asupra florei digestive, combatând constipația, colita și insuficența digestivă. Efectul antibacterian se manifestă doar asupra florei microbiene patogene, nu și asupra celei saprofite (nepatogene) din tubul digestiv;

Apisan Forte 400g, în ambalajul original, livrat chiar de catre domnul ing. Victor Bogdan

- are acțiune hipoglicemiană ușoara și de scurtă durată;

- are efecte hipocolesterolemiante și hipolipidemiante, prevenind procesul de ateromatoză și ateroscleroză cerebrală, cardiacă și oculară;

- contribuie la combaterea nevrozelor, neurasteniei și a stărilor depresive;

- stimulează troficitatea peretilor vasculari (în special al venelor) prin conținutul bogat în rutin;

- combate constipația, colita, insuficiența digestivă; 

- indicat în flebite, varice și hemoroizi. Fiind un produs naturist steril, poate fi aplicat direct pe răni, grăbind procesul de cicatrizare;

- rol hepatoprotector și cardioprotector. Conținând rutin, este indicat și în terapia bolilor vasculare periferice.

COMPOZIȚIE (principalii constituenți organici ai produsului și rolul acestora):
- aminoacizi (metionina, valina, jizina, cistina, glutamina etc.) care accelerează funcționarea ficatului și implicit dezintoxicarea organismului;

- grăsimi și mai ales acizi nesaturați - linol, acid linoleic, acid arahidonic - care joacă un rol important în prevenirea arterosclerozei;

- fermenți, hormoni, vitamine, flavonoizi, necesari organismului pentru mărirea puterii de rezistență;

- vitamina A. Conține de 20 de ori mai multă vitamina A decât morcovul, și, de asemenea, provitamina A;

- complexul vitaminic B: B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12 cu rol complex pentru organismul uman.
Vitaminele B sunt utilizate pe rol de coenzime (componente-cheie ale enzimelor) în aproape orice parte a organismului. Ele sunt esențiale în menținerea sănătății sistemului nervos, a pielii, părului, ochilor, ficatului și a cavității bucale, precum și pentru păstrarea unui bun tonus muscular optim în tractul gastrointestinal. De asemenea, vitaminele B conferă energia necesară metabolismului carbohidratilor, grăsimilor și proteinelor.

- vitamina C: antioxidant, protejează corpul prin distrugerea radicalilor liberi din fluidele organismului.

- vitamina E, reduce parțial afecțiunile provocate de bioxidul de carbon și de bioxidul de sulf.

- rutin, asigură prevenirea hemoragiilor la nivelul creierului, inimii sau retinei; ameliorarea condiției organismului în stările de alergie prin diminuarea producerii și eliberării de histamină; menținerea stratului de colagen, esențial în păstrarea bunei structuri a stratului exterior al pielii (epiderma); are rol esențial în absorbția vitaminei C; facilitează vindecarea rănilor; întărește capilarele sanguine, fapt pentru care este recomandat în tratamentul venelor varicoase, ulcerațiilor și hemoroizilor; previne cancerul; crește capacitatea organismului de a lupta împotriva infecțiilor virale;

- lecitina și in special acizi ucleici.

Constituenții anorganici:
- macroelemente: fier, magneziu, calciu, potasiu, sodiu, clor;
- microelemente: crom, cupru, mangan, nichel, seleniu, zinc;
- minerale: fosfor, calciu, potasiu, fier, magneziu, iod.

Suplimentând regimul alimentar cu Apisan Forte, vei introduce în organismul tău substanțele de bază ale acizilor nucleici, realizându-se astfel o terapie celulară modernă.

Datorită mierii de albine pe care o conține, preparatul Apisan Forte este un aliment hipercaloric. 100 grame din acest amestec apicol furnizează organismului 200 calorii. Comfirmarea acestei calități a preparatului naturist care conține o cantitate de miere vine de la alpinistul Edmond Hillary care a declarat ca atunci când a escaladat muntele Everest, efortul său energetic enorm a fost susținut în mare măsură de consumul de miere de albine.

Suplimentul nutritiv Apisan Forte este un preparat natural care, deși a fost folosit de un mare număr de persoane sănătoase sau pacienți suferinzi, nu a dus decât exceptional de rar la unele efecte secundare nedorite, cum ar fi alergia la polen. Se consideră că, prin diluarea și prin conservarea polenului în mierea de albine, acest efect este de cele mai multe ori neutralizat. Așa se explică faptul că cele mai multe dintre persoanele care au folosit acest preparat nu au prezentat manifestări alergice locale sau generale.

Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj

Distribuitor: S.C.PRONAT S.R.L.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!